Europa League

Sabău: "Campionatul este mai important pentru noi decît Europa League"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, marţi, că îşi doreşte mult un succes împotriva lui Ajax Amsterdam, chiar dacă ar putea fi doar unul de palmares pentru că bănăţenii mai au şanse doar teoretice de calificare.

"Sunt multe de spus despre Ajax, o echipă cu tradiţie, care are rezultate foarte bune pe plan internaţional. Ne dorim să înregistrăm prima victorie în Liga Europa pentru că toţi aşteaptă de la noi să ne impunem. Trebuie să jucăm inteligent ca să câştigăm acest joc. Pentru mine e foarte important meciul chiar dacă e posibil să fie doar unul de palmares", a spus Sabău, adăugând că ar putea să schimbe sistemul de joc în faţa lui Ajax.

Tehnicianul susţine că meciurile din campionat sunt mai importante în prezent pentru formaţia bănăţeană: "Campionatul este mult mai important pentru noi, ne dorim să câştigăm titlul. Totuşi, îmi doresc mult să ne impunem în faţa lui Ajax pentru a avea măcar un meci câştigat în cupele europene. Matematic, mai avem şanse de calificare, dar e extrem de greu. Plus că Ajax nu va veni aici pentru un egal, ci să câştige, cunosc şcoala olandeză. Vom face totul pentru a înscrie şi noi pe teren propriu".

Sursa: Newsin

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.