Liga 1

O pun de-un scandal

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Cîinii" au solicitat oficial revenirile lui Ganea, Păun, Miranda şi Crăciun, dar prahovenii le răspund dur


Scandal în familie, mai ales că relaţiile dintre Dinamo şi Astra sînt mai mult decît cordiale, avînd în vedere schimbul de jucători şi afinităţile existente între conducătorii celor două grupări. Roş-albii au înaintat o cerere oficială atît la LPF, cît şi clubului ploieştean prin care solicită revenirile a 4 jucători împrumutaţi la Astra.

Varianta a fost confirmată ieri de către şefii dinamovişti, care spun că Liviu Ganea, Păun, Miranda şi Crăciun trebuie să fie prezenţi la reunirea echipei roş-albe pe 10 ianuarie. "Sînt tineri pe care ne vom baza în retur, sîntem siguri că şi ei vor să contribuie la cucerirea titlului", zic oficialii din Ştefan cel Mare.

Răspunsul a venit imediat de la Ploieşti. Patronul Ioan Niculae a uitat de amiciţia cu Badea şi cu Borcea: "Pe Miranda şi-l pot lua înapoi încă din iarnă că aşa este înţelegerea scrisă. Şi pe Liviu Ganea îl pot readuce în Ştefan cel Mare, dar abia din iulie 2010. În ceea ce-i priveşte pe Păun şi pe Crăciun, amîndoi sînt fotbaliştii Astrei şi nu se întorc la Dinamo cînd vor şefii de acolo! Da, există o clauză prin care banii se împart la un transfer ulterior, dar numai atît. Cei doi sînt în coproprietate, însă Dinamo nu-i poate lua cînd îi vine cheful".


Tamaş, doar împrumut
Probleme mari pentru Gabi Tamaş: West Bromwich Albion nu mai are bani de transferuri! Ziariştii britanici anunţă că oficialii grupării de liga secundă şi-au golit conturile cu toate cheltuielile din acest sezon şi pe salariile pe care le-au planificat pe următorii trei ani. Portiţa de realizare a transferului, din care şi Dinamo speră să-şi "tragă" 500.000 de euro, ar fi ca fundaşul să ajungă împrumut în Anglia. "Şi-l luăm definitiv la vară", promit englezii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.