Box

"Bute ar putea urca în categorie pentru a găsi un adversar pe măsură"

Articol de Daniel Şendre  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victoria lui Lucian Bute în faţa lui Librado Andrade a atras atenţia întregii lumi a boxului mondial. Publicaţia "The Ring", una din cele mai importante ale boxului, a lăudat prestaţia pugilistului român, amintind însă şi de primul meci dintre cei doi, cu un rezultat îndelung contestat.

"Nimeni nu se aştepta la un asemenea meci. Majoritatea specialiştilor credeau că talentatul pugilist român îşi va folosi loviturile rapide pentru a-l învinge pe Librado Andrade în a doua confruntare dintre cei doi. În schimb, Bute i-a dat lovitura de graţie unuia dintre cei mai rezistenţi luptători din lume cu o scurtă de stânga, doborându-l la podea cu o lovitură perfectă la corp".

"Bute s-a revanşat sâmbătă pentru victoria discutabilă din prima întâlnire. Singura problemă a românului este că lipsa adversarilor, cei mai buni pugilişti la supermijlocie urmând să participe în turneul Super Six în 2010. Bute ar putea urca la categoria semigrea pentru a găsi un adversar pe măsură", a adăugat "The Ring", citat de evz.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.