Liga 1

Cristi Borcea: "Andone îi bătea pe jucătorii indisciplinaţi. Să nu uităm că el i-a avut în echipă pe Semeghin, Bărcăuan..."

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, spune că de treburile interne ale echipei se va ocupa doar Cornel Dinu, mărturisind că s-a săturat să înghită mofturile fotbaliştilor. Totodată, şeful din Ştefan cel Mare este convins că Ioan Andone ar putea reuinstaura disciplina printre "cîinii" petrecăreţi:

"Lui Ioan Andone i-am propus postul de manager atunci cînd am mers în Dubai. Acum, postul acesta este ocupat de Cornel Dinu. Dînsul se ocupă de tot ceea ce ţine de echipă, eu nu vreau să mai am de-a face cu jucătorii. M-am săturat! Eu vroiam altceva la Dinamo. Situaţia nu este gravă, sîntem în semifinalele Cupei României, sîntem la trei puncte de lider în Liga I, dar comportamentul fotbaliştilor mă enervează.

Ce ar fi făcut Ioan Andone? Păi, el a avut de gestionat o echipă cu Bărcăuan sau Semeghin... Îi băga în baie şi îi bătea dacă făceau acte de indisciplină" :D, a spus Cristi Borcea la GSPTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.