Stranieri

Boloni: "Cînd am fost campioni sezonul trecut nu aveam jucătorii de partea mea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Ladislau Boloni a declarat că simte presiunea înainte de meciul echipei sale, Standard Liege, cu AZ Alkmaar din Liga Campionilor, însă spune că poate dormi liniştit, chiar dacă presa belgiană notează că soarta sa depinde de rezultatul meciului de săptămîna viitoare.

"Simt presiunea pe umerii mei. Însă pun problema altfel: m-am schimbat? Dacă apreciez că fac totul la fel de bine sau chiar mai bine, pot dormi liniştit. Nu contează ce se spune sau se scrie despre mine. Pentru rezultate bune, trebuie să munceşti. Însă munca nu duce mereu la rezultate bune", a afirmat Boloni, citat de publicaţia 7sur7.

Tehnicianul român spune că nu-şi face iluzii în privinţa sprijinului de la jucătorii săi. "Nu sunt naiv şi nu-mi fac iluzii. Când am fost campioni sezonul trecut nu aveam jucătorii de partea mea. Aveam 11 titulari şi nouă sau zece erau cu mine. 16, 17, 18... erau împotriva mea, însă nu se discuta acest lucru. Dacă un jucătoar are ceva de spus, cel mai corect este să mi se adreseze mie", a adăugat Boloni.

În campionatul Belgiei, Standard Liege ocupă locul şase în clasament, cu 25 de puncte, cu 13 mai puţine decât liderul Anderlecht Bruxelles.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.