Liga 1

S-a săturat de ei!

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gazeta a aflat că Bănel, Stancu şi Surdu sînt fotbaliştii despre care Stoichiţă a zis: "Să se gîndească serios la ce vor mai departe în tricoul Stelei"


Eliminarea din Europa League, dar mai ales prestaţiile unora dintre elevii săi l-au scos din sărite pe Stoichiţă, care a răbufnit. "Sînt 2-3 fotbalişti care nu înţeleg ce înseamnă să joci pentru Steaua. Sînt nemulţumit de ei şi aceşti băieţi ar trebui să se gîndească serios la ce vor mai departe în curtea Stelei", a tunat Stoichiţă.

Antrenorul roş-albaştrilor a refuzat să dea nume: "Nu vreau să le dezvălui în faţa ziariştilor, o s-o fac în vestiar". GSP a aflat la cine face trimitere şi care sînt jucătorii care l-au scos din sărite pe Stoichiţă. E vorba de Nicoliţă (24 de ani), Surdu (25) şi Stancu (22).

Primul l-a enervat la culme pe "Lippi" pentru că a irosit mai mult de jumătate din baloanele pe care le-a jucat, iar ultimii doi nu i-au respectat indicaţiile şi au fost practic inexistenţi în atac. În discuţiile cu apropiaţii, Stoichiţă i-a făcut praf pe cei 3, acuzîndu-l în principal pe Nicoliţă de faptul că "e un fotbalist limitat".



Toţi sînt favoriţii lui Becali :)
Interesant e faptul că toţi cei care l-au nemulţumit pe Stoichiţă la Tiraspol se află în graţiile patronului. Despre Nicoliţă a spus mereu că e cel mai bun fotbalist din România, despre Stancu că speră să-l vîndă pe cea mai mare sumă luată vreodată de o echipă din România, iar despre Surdu că nu-l va critica niciodată "deoarece aleargă şi se sacrifică pentru echipă".




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.