Campionate

Van Gaal: "Datorită portarului am reuşit să intrăm la egalitate la pauză!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul lui Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat în urma succesului cu Borussia Monchengladbach, scor 2-1, din prologul etapei a 15-a din Bundesliga, că elevii săi s-au dăruit exemplar pentru a câştiga partida disputată pe Allianz Arena, informează site-ul oficial al clubului.

"Sunt foarte fericit, pentru că am obţinut o victorie importantă împotriva unei echipe solide şi ambiţioase. Gladbach a jucat mai bine în prima repriză, când ne-a pus în dificultate prin acţiunile purtate în viteză de oamenii din linia a doua.

Datorită intervenţilor salutare ale portarului nostru, scorul a rămas egal până la pauză. În a doua parte am schimbat tactica şi am început să controlăm jocul, iar golul pe care l-am marcat a fost pe deplin meritat. Am obţinut o victorie muncită şi sunt mulţumit de efortul pe care l-au făcut elevii mei pentru a câştiga această confruntare", a spus antrenorul olandez al grupării bavareze.

Vicecampioana Germaniei, Bayern Munchen, s-a impus, vineri seară, pe teren propriu, scor 2-1, în faţa Borussiei Monchengladbach şi a urcat, provizoriu, pe locul trei în clasament. Gazdele au deschis scorul prin atacantul Mario Gomez (19), iar oaspeţii au egalat în urma reuşitei apărătorului central Roel Brouwers (28). Golul victoriei a fost marcat cu 15 minute înainte de finalul partidei de fundaşul în vârstă de 20 de ani, Holger Badstuber.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.