Liga 1

Vezi cele mai tari faze VIDEO din Rapid - FC Braşov, de la ora 20:00

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapid s-a impus la limită în meciul cu FC Braşov, scor 2-1, după un meci extrem de disputat. Golurile partidei au fost marcate de Ioniţă şi Ştefan Grigorie, respectiv Ionuţ Voicu.

Rapid a început tare şi a avut prima mare ocazie de gol în chiar primul minut al partidei, prin Ştefan Grigorie. Ioniţă a fost cel care a deschis totuşi scorul, reluînd cu capul o centrare pefectă a lui Bozovici.

Grigorie a reuşit să dubleze avantajul giuleştenilor, aflîndu-se la capătul unei alte centrări marca Bozovici. După numai un minut însă, Voicu a restabilit diferenţa de un gol, marcînd la vinclul porţii lui Bornescu.

Meciul Rapid - FC Braşov s-a disputat de la ora 20:00 şi  a fost transmis de GSPTV. Pe GSP.RO ai cele mai tari faze VIDEO în timp real

În minutul 1, Grigorie a reluat periculos din centrul careului o minge centrată de Bozovici de pe partea stîngă, dar balonul a fost deviat în corner.



În minutul 4, Marius Constantin a executat puternic, direct pe poartă, o lovitură liberă de la 25 de metri, dar Mincă a fost atent şi a reuşit să respingă.



În minutul 22, Ioniţă, scăpat din marcaj în 6 metri, a trimis mingea cu capul în plasă, după o centrare bună a lui Bozovici.



În minutul 50, Buga a prins un şut puternic de la 25 de metri, dar Mincă a reţinut în doi timpi.



În minutul 65, Grigorie a trimis mingea în plasă cu latul din 6 metri, după o centrare foarte bună din lovitură liberă a lui Bozovici.



În minutul 67, Ionuţ Voicu a înscris cu un şut la vinclu de la 14 metri, lateral stînga, după o respingere greşită a apărării giuleştene.



În minutul 79, Nae Manea a fost trimis în tribună de Augustus Constantin, după ce a protestat furibund faţă de deciziile arbitrilor, intrînd în teren.



În minutul 84, Bornescu a respins cu un reflex uimitor un şut puternic al lui Grigore, care reuşise un stop perfect în centrul careului.



În minutul 85, Mincă s-a întins extraordinat şi a reuşit să scoată din vinclu un şut foarte bun al lui Marius Constantin dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.



În minutul 86, Costin Lazăr a zguduit transversala porţii lui Mincă cu un şut de la 18 metri, după o pasă inteligentă din corner a lui Spadacio.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.