Baschet

Greg Oden va lipsi pînă la finalul sezonului

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul celor de la Portland Trail Blazers, Greg Oden, a suferit o accidentare la genunchiul stîng, în partida desfăşurată în această dimineaţă împotriva celor de la Houston (90-89) şi cel mai probabil va fi indisponibil pentru restul sezonului.

Ales ca prima opţiune în draftul din 2007, Greg a lipsit chiar în primul său an ca profesionist în NBA din cauza unei accidentări, fiind urmată de o alta, în sezonul trecut.

"Este un jucător puternic. Va trece şi peste asta", a comentat Kevin Pritchard, situaţia jucătorului echipei Portland.

După doar 8 minute scurse din primul sfert al meciului cu Rockets, Oden s-a lovit de Aaron Brooks şi stafful medical al lui Portland a trebuit să îi acorde atenţie timp de 7 minute, după care a fost transportat în afara terenului.

Oficialii gazdelor au anunţat că jucătorul de 21 de ani va avea nevoie de operaţie şi că va lipsi o perioadă nedeterminată de timp, devenind indisponibil aproape tot sezonul în curs.

"Normal că sunt dezamăgit de ce mi s-a întîmplat pentru că am muncit mult ca să ajung aici. Este un pas înapoi, dar voi reveni. Situaţia mea e în mîinile lui Dumnezeu acum. Vreau să mulţumesc familiei, fanilor, colegilor şi tuturor de la Blazers care m-au susţinut", a declarat Greg Oden.

Brandon Roy a spus că Oden este foarte supărat şi că are impresia că şi-a lăsat echipa la greu.

Portland va avea următoarea partidă, marţi, de la ora 2.30, în faţa celor de la New York Knicks.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.