Liga 1

Nae Manea: "Rămîn antrenorul Rapidului dacă mi se mai aduc 3 jucători"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Actualul tehnician al echipei din Giuleşti, Nicolae Manea, a comentat posibilitatea ca el să rămînă pe banca tehnică a giuleştenilor şi după meciul cu Bistriţa, deşi a anunţat în mai multe rînduri că nu va rămîneîn funcţia de tehnician al alb-vişiniilor decît pînă la finalul turului.

"A fost o victorie meritată şi muncită, împotriva unei echipe foarte bune. A fost vorba de orgolii, dar cred că fiecare din jucătorii care au ajuns la Braşov au rămas cu sufletul şi la Rapid. O să avem ceva probleme, pentru că ne vor lipsi 4 titulari.Eu cred că Rapidul are un lot valoros, echilibrat, şi cei care vor intra îşi vor face treaba cît mai bine.

A fost o iniţiativă foarte bună a domnului Copos de a lăsa intrarea liberă. A fost foarte important să jucăm cu atîţia fani în tribună şi ştiu că şi adversarii s-au simţit timoraţi cînd au intrat în Giuleşti. Eu am fost instalat pe bancă pentru 6 tape şi apoi îmi închei acest ciclu. Nu am de gînd să mai rămîn anternor, am acceptat acum pentru că era o situaţie dificilă. Băieţii m-au rugat să mai rămîn antrenor, dar nu m-am hotărît.

Este greu să vorbim acum de campionat. Dacă vrem să ne batem cu şanse reale la titlu ne mai trebuie cel puţin 3 jucători. Aş continua pe banca tehnică dacă mi se vor aduce aceşti jucători", a spus Nae Manea la televiziunea Sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.