Liga 1

Culio de rezervă

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 07 decembrie 2009

Roş-albii l-ar vrea pe mijlocaşul stînga al CFR-ului la schimb cu Adrian Cristea, dacă pică varianta Dubarbier


Roş-albii îşi pregătesc terenul pentru mercato din iarnă. Şefii "cîinilor" s-au înţeles cu omologii din Gruia pentru un schimb Adrian Cristea - Sebastian Dubarbier, însă s-a ivit o problemă: "Ghepardul" ar dori să plece de la CFR, dar mai degrabă într-un campionat din Vest, nu la Dinamo.

Borcea şi compania s-au gîndit deja la o variantă de rezervă: Emanuel Culio. "Cristea tot zice că vrea să plece, nu-i mai stă deloc capul la fotbal, aşa că trebuie să facem cumva să-l lăsăm să se transfere, dar să ne alegem şi noi cu ceva. CFR-ul îl vrea, deci putem face afaceri împreună", a spus unul dintre acţionari.

Iaşiul păcălit?
Dinamoviştii vor ca astfel să fenteze şi clauza din contract conform căreia Poli Iaşi, echipa de unde a fost cumpărat "Prinţul", trebuie să încaseze jumătate din suma de transfer. "Dacă se face schimb de jucători, clauza nu mai are nici o valoare", a explicat pentru GSP o sursă autorizată.


1 gol şi 5 pase decisive are Culio în cele 20 de meciuri disputate în acest sezon


FLASH

"Mărgăritescu e "cîine adevărat"!"
Cornel Ţălnar e fericit că Andrei Mărgăritescu s-a întors în Ştefan cel Mare şi-l laudă pe mijlocaşul de 30 de ani. "Mă bucur foarte mult că a revenit "China". Are răutate în joc, e "cîine adevărat", cu o capacitate mare de efort. Prin dăruirea cu care evoluează de fiecare dată are un atu în faţa celor tehnici, dar mai puţin serioşi", a zis "Ţînţarul".

Curcă înapoi
Preşedintele executiv al Farului, Sevastian Iovănescu, spune că din iarnă îl vrea înapoi pe George Curcă (foto): "Vom face demersurile necesare pentru a-l readuce pe Curcă la finalul turului". Portarul de 28 de ani a fost împrumutat la Dinamo pînă în vara lui 2010 cu opţiune de cumpărare pentru 200.000 de euro, dar constănţenii susţin că există o clauză prin care îl pot readuce la Farul.

"Fălcosul" lîngă "Ţînţar"
Nicolae Badea şi-a planificat să se întîlnească zilele acestea cu Ioan Andone pentru a discuta posibilitatea numirii acestuia ca antrenor din iarnă, alături de Cornel Dinu şi de Cornel Ţălnar. Problema o reprezintă aspectul financiar, "cîinii" fiind dispuşi să ofere doar 120.000 de euro anual, plus bonusuri, în timp ce Ando ar vrea cel puţin 300.000 de euro pe sezon!

Ultimele noutăţi
- Ionel Dănciulescu a împlinit ieri 33 de ani şi a fost felicitat de foştii colegi de la Dinamo. Şi Nicolae Badea şi-a serbat ziua de nume.
- Dinamoviştii au intrat de ieri în cantonament la Săftica pentru a pregăti partida cu Astra, de marţi.
- 67% dintre fanii care au votat pe dinamovisti.ro la întrebarea "Vrei să rămînă Zicu?", nu sînt de acord ca Ianis să plece de la Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.