Campionate

Situaţie incredibilă la Rangers! Ar fi făcut vreun antrenor din Liga I un asemenea gest?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul lui Glasgow Rangers, Walter Smith, a acceptat să lucreze fără contract pentru campioana Scoţiei din cauza crizei financiare acute pe care o traversează gruparea de pe Ibrox Park.

Directorul executiv Martin Bain a dezvăluit că atît Walter Smith, cît şi asistenţii săi, Ally McCoist şi Kenny McDowall, cărora le expiră contractele în ianuarie, au fost de acord să rămînă în club chiar dacă nu vor mai avea un contract ferm cu protestanţii.

"Este o perioadă dificilă pentru club, ne bucurăm că avem un staff tehnic care este cu adevărat ataşat de Rangers. Cum posibilitatea ca echipa să fie vîndută e foarte mare, toţi au acceptat să nu-şi prelungească angajamentele pînă cînd numele noului proprietar nu va fi aflat.

Nici unul dintre ei nu-şi doreşte să se impună în organigramă fără voia patronatului. Au înţeles că în aceste vremuri ar fi fost dificil pentru cei care dau banii să le plătească şi lor despăgubiri", a explicat Bain.

Acceptînd să nu-şi prelungească înţelegerea cu Rangers, Walter Smith a înlăturat posibilitatea ca eventualul nou patron al clubului să trebuiască să-i plătească despăgubiri dacă va renunţa la serviciile sale.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.