Liga Campionilor

"Trebuie să trecem de Unirea, sînt prea mulţi bani la mijloc!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducătorul lui VFB Stuttgart, Dieter Hundt, spune că schimbarea lui Markus Babbel era singura soluţie pentru redresarea rapidă a clubului şi explică importanţa jocului cu Unirea Urziceni din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League.

"Avînd în vedere situaţia în care se află clubul în acest moment, cred că decizia demiterii lui Markus Babbel a fost cea corectă. Din păcate, nu am avut altă alternativă, cred că era singura soluţie pentru noi în acest moment. Acum ne aşteaptă un meci foarte greu cu Unirea Urziceni, foarte multe lucruri depind de acest joc.

Sînt foarte mulţi bani la mijloc, iar noul antrenor trebuie să redea încrederea echipei într-un timp foarte scurt. Dacă mergem mai departe în Ligă şi dacă ne prezentăm la ultimele două jocuri din Bundesliga pe care le mai avem în 2009, lucrurile vor reveni la normal între noi şi suporteri", a spus Hundt într-un interviu acordat Stuttgarter Zeitung.

Unirea Urziceni o va întîlni mîine, de la ora 21:45 (TVR 1), pe VFB Stuttgart în ultimul joc din faza grupelor UEFA Champions League. Echipa lui Dan Petrescu are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a trece în optimile de finală ale competiţiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.