Liga 1

Stoichiţă şi-a recuperat maşina. Becali: "Eu l-am ajutat să o găsească!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 decembrie 2009

Antrenorul formatiei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, si-a recuperat autoturismul care îi fusese furat la jumatatea lunii noiembrie, la Constanta, dupa o investigatie a unei echipe mixte, formata din politisti de la IJP Constanta si sectia 9 din Bucuresti.

Purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, Anda Dragulescu, a declarat ca autoturismul a fost gasit în Bucuresti, pe Bulevardul Ferdinand si avea montate placute de înmatriculare cu numere de Germania.

Gigi Becali s-a referit de asemenea la incident, spunind ca el a fost cel care a recuperat autoturismul. "Eu l-am ajutat pe Stoichita sa gaseasca masina, dar nu vreau sa spun cum pentru ca iar ma iau procurorii. O să spună ca i-am sechestrat pe hoti sau cine mai stie ce. Eu nu m-am mai intilnit cu nimeni. Din cite stiu, ei l-au sunat pe Stoichita si i-au spus unde ii lasă masina".

La 11 noiembrie, antrenorului echipei Steaua, Mihai Stoichita, i-a fost furat autoturismul marca BMW X6, la Constanta, la limita cu statiunea Mamaia, la un hotel din localitate.

sursa> Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.