Liga 1

Ioan Niculaie: "Colţescu trage cu Dinamo"

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ioan Niculaie spune că arbitrul oltean e omul lui Borcea

Patronul Astrei, Ioan Niculaie, a luat foc la emisiunea "Băieţii de la 7" de pe Telesport, continuînd tirada împotriva dinamoviştilor. Deşi apropiat al clubului "cîinilor" - s-a pus chiar problema în vară să vină ca acţionar! -, omul de afaceri a fost extrem de dur cu adversarii de aseară. Mai întîi, l-a atacat pe arbitru: "Înainte să ameninţe că se aruncă de la balcon, Colţescu şi Borcea erau foarte apropiaţi. Ştiu dintr-o sursă directă: de la Borcea! Erau prieteni buni, poate mai şi sînt".

Conducătorul prahovenilor a ameninţat că dacă se va simţi dezavantajat de arbitrajul lui Colţescu, va scoate echipa de pe teren. Şi nu doar atît: "Indiferent de consecinţe, ne retragem din campionat. Plătesc salariile jucătorilor şi renunţ la tot".

Cristi Borcea a reacţionat calm: "Nu e nici primul, nici ultimul care spune că Dinamo e avantajată de arbitri, deşi realitatea e total opusă. Şi presa a vorbit de faptul că arbitrii ne-au curăţat în ultimele luni. Ciudat este că domnul Niculaie a făcut tot acest scandal cu doar o zi înaintea partidei. Dacă a zis că i-am cerut să facem blat, de ce n-a vorbit înainte de meciul de Cupă, de acum două săptămîni?! Repet: Dinamo joacă doar pe teren!".

Ioan Niculaie, patron Astra
"Atît timp cît domnul Borcea va fi la Dinamo, eu nu mai am ce căuta la din Ştefan cel Mare! Chiar am ajutat acest club"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.