Liga 1

Victor Piţurcă: "Da, vin!"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După negocieri purtate în noaptea de luni spre marţi, Victor Piţurcă şi-a dat acordul să preia Ştiinţa la finalul turului

Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă au negociat în noaptea înfrîngerii cu Steaua pînă la 4:00 dimineaţa, la sediul clubului! Surse autorizate susţin că fostul selecţioner şi-a dat acordul de principiu pentru a veni la Craiova: "S-au înţeles în mare. Contractul va fi semnat după ce Mititelu va face rost de banii pentru transferuri. A promis că e o chestiune de zile". Piţi urmează să semneze pe doi ani şi jumătate, ca manager general, cu obiectiv cupele europene în campionatul următor şi cîştigarea titlului în 2011-2012.

Jelev, Sînmărtean, Hamutovski
"Probabil vom vinde unu-doi jucători, altfel nu vom avea bani de transferuri", a precizat finanţatorul alb-albaştrilor, care ia în calcul despărţirea de golgeterul Florin Costea. Vizaţi de Piţurcă pentru a-i aduce la Ştiinţa sînt fundaşul Oţelului, Jivko Jelev, mijlocaşul Gloriei Bistriţa, Lucian Sînmărtean, şi fostul portar al Stelei, Vasili Hamutovski, în prezent la Augsburg, liga a II-a din Germania.

La finalul derby-ului cu Steaua, Mititelu a anunţat public că i-a îndeplinit deja prima condiţie lui Piţurcă: "Mi-a cerut să nu mai mut echipa la Severin şi aşa voi face!".

Trei absenţi cu Oţelul
Ştiinţa se va prezenta sîmbătă, la Galaţi, fără golgeterul Florin Costea, mijlocaşul Andrei Prepeliţă şi stoperul Valerică Găman. Cei trei sînt suspendaţi după ce au primit cîte un cartonaş galben contra Stelei. În schimb, la olteni revine Eugen Trică, mijlocaş care şi-a ispăşit etapa de suspendare.

500.000 de euro e salariul anual cerut de Piţurcă lui Mititelu, plus trei-patru achiziţii importante

"Vreau să-i dau lui Piţi clubul pe mînă, pentru că am nevoie de o pauză!"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

"Obiectivele din acest sezon sînt compromise. În retur, Piţurcă va trebui să construiască o echipă redutabilă pentru următorul campionat"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.