Liga 1

Titularu' lu' tata

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Scarlatache prinde mai mereu primul "11" pentru că părintele său, care lucrează la Poliţia Economică, e prieten la cataramă cu Borcea şi cu Ţălnar

"Nu e de pretenţiile lui Dinamo! I-am zis şi tatălui său despre asta şi mi-am luat cearta de rigoare. :O Mi-a zis: «Nu ai încredere în copilul meu». I-am răspuns că am rezerve în privinţa randamentului său fizic". Citatul e din Cornel Dinu, iar cel despre care vorbeşte Mister e Adrian Scarlatache. Dar cine e fundaşul dreapta din cauza căruia directorul tehnic al "cîinilor" e luat la întrebări de un om din afara clubului?

În vîrstă de 23 de ani, Scarlatache e produsul şcolii dinamoviste, însă de la terminarea junioratului a fost de mai multe ori împrumutat Pandurii, Jiul, Mioveni ori Otopeni. "N-are valoare nici de rezervele lui Dinamo sau de echipa secundă, de ce să-l ţinem p-aici?!", spuneu şefii roş-albilor. Totuşi, din ianuarie 2009, Adrian a devenit uşor-uşor om de bază în trupa "cîinilor", indiferent cine a fost pe banca tehnică, Rednic, Bonetti sau Ţălnar.

Cum s-a ajuns aici? Surse autorizate oferă explicaţia: "Tatăl lui e un personaj extrem de influent în Minister şi prieten bun cu Borcea şi cu Ţălnar. Şi-atunci vă mai miraţi că joacă în faţa lui Molinero, indiferent cîte greşeli face pe meci?!". Claudiu Scarlatache e director adjunct al Direcţiei de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR.

17 partide a strîns Scarlatache în tricoul lui Dinamo în acest sezon, reuşind doar o pasă decisivă. Molinero are 8 meciuri şi două pase de gol

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.