Liga 1

A petrecut pînă la 5 dimineaţă!

Articol de Ionuţ Petrişor   —  joi, 10 decembrie 2009

Conform Cancan, Cristi Tănase a făcut-o lată marţi spre miercuri, într-un club de manele, alături de prietena sa



Avertizat de patron şi de antrenor să renunţe la viaţa de noapte, Cristi Tănase (22 de ani) apasă acceleraţia. Astă-noapte, pe cancan.ro a apărut informaţia conform căreia mijlocaşul Stelei şi-a făcut de cap în noaptea de marţi spre miercuri într-un restaurant cu lăutari. Parteneri de distracţie i-au fost iubita sa, Iulia, şi unul dintre cei mai buni amici ai lui, Cătălin Doman. Acesta din urmă, mijlocaş la FC Argeş, e dorit insistent de Dinamo.



Conform celor de la Cancan, fotbaliştii au ajuns în local după miezul nopţii şi au petrecut pînă 5 dimineaţă! Peste numai 5 ceasuri, Tănase s-a prezentat la stadionul din Ghencea, pentru antrenament!



Reporterii Cancan spun că înainte de a începe distracţia, jucătorul roş-albaştrilor s-a interesat dacă restaurantul are sistem de supraveghere video şi le-a cerut ospătarilor să nu lase pe nimeni să-l filmeze. Tănase şi Doman ar fi băut aproape 5 sticle de vin roşu pînă-n zori, iar stelistul a prăpădit cîteva milioane de lei pentru a-i da iubitei sale dedicaţii, apoi a dansat la bustul gol şi a cîntat la microfon, cucerit de versurile melodiei "De ce îmi faci amare zilele".



În această toamnă, Tănase a avut 4 accidentări. “Îmi pare rău că l-am cumpărat, mai bine ţineam banii în buzunar. Va fi amendat cu 30.000 de euro”, a zis astă-noapte Gigi Becali la GSP TV.



4 accidentări a avut Tănase în această toamnă. Steaua a plătit 1,8 milioane de euro pentru coproprietatea lui

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.