Liga Campionilor

Bucşaru pus la zid

Articol de Remus Răureanu, Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şeful Timişoarei, Marian Iancu, spune despre patronul campioanei că "e un profitor, un hapsîn. Nu a făcut nimic pentru această echipă, doar a scos bani!"

Imediat după terminarea partidei de la Stuttgart, Marian Iancu a lansat un atac violent la adresa lui Dumitru Bucşaru, pe care l-a acuzat că doar scoate bani în urma performanţelor echipei în Champions League. "Ce a făcut Unirea cu Dan Petrescu, cu Mihai Stoica şi cu aceşti jucători este o minune! Parcursul lor extraordinar se datorează şi Divinităţii! Să iei numai bani, cum face Bucşaru, fără să investeşti nimic, e incredibil", a spus Iancu în direct la GSP TV.

"L-ai luat pe Maftei pe doi lei şi zece bani, în rest nimic! Numai eu ştiu cum s-a rugat Dan Petrescu cu cerul şi pămîntul de Şiman să i-i dea pe Varga şi pe Bălan. Varga ţi-a luat campionatul şi tu nu dai nici un ban pe el? Bucşaru a aşteptat iar o minune, să scoată bani şi pentru dobînzi! Acest hapsîn trăieşte din iubirea pe care Divinitatea le-o poartă lui Dan Petrescu şi lui MM!", a tunat patronul Timişoarei.

"Bucşaru doar scoate bani ca să-şi plătească propriile datorii! Unirea are doar doi fundaşi centrali, iar cînd rămîne fără ei nu are nici o şansă!"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.