Liga Campionilor

Ciprian Marica: "Îmi pare rău!"

Articol de Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marica a marcat prima oară în acest sezon tocmai contra Unirii

Gol împotriva Urziceniului, penalty scos în duelul cu Timişoara, din preliminarii. Ciprian Marica a arătat aseară că se descurcă bine numai împotriva românilor. "Sînt fericit că am înscris într-un meci atît de important, însă îmi pare rău pentru Unirea, o echipă frumoasă, care ne-a dat emoţii. Nu mă simt deloc confortabil să-i elimin pe români, dar pînă la urmă e doar fotbal", a declarat atacantul la final.

Internaţionalul român a înscris primul gol al meciului, cea dintîi reuşită a sa în actuala stagiune. Marica a explicat cum de a marcat tocmai acum: "Ne-a motivat pe toţi schimbarea antrenorului. În plus, zilele trecute ne-am trezit cu fanii peste noi la club, veniseră să ne certe. Episodul ăsta mi-a arătat că suporterii susţin echipa doar la victorii, iar la înfrîngeri sîntem singuri. Golul a fost o simplă formalitate, recunosc, o centrare foarte bună, la care eu doar am pus capul".

"Motivaţia mea e să le demonstrez tuturor că sînt un atacant valoros. Mă bucur că Stuttgart e în primele 16 echipe ale Europei"
Ciprian Marica, atacant Stuttgart

"Marica a fost senzaţional, m-a impresionat! A făcut tot ceea ce trebuie să facă un atacant de clasă"
Mihai Stoica, preşedinte Urziceni

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.