Liga Campionilor

Presa germană laudă evoluţia lui Vfb Stuttgart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 decembrie 2009

Presa din Germania laudă evoluţia lui VfB Stuttgart din meciul cu Unirea Urziceni, cîştigat cu scorul de 3-1, golurile şvabilor fiind reuşite în primele 11 minute ale partidei de miercuri seară.

"Oare la ce se gîndeşte acum Markus Babbel? Stuttgart a cîştigat cu 3-1 primul meci sub conducerea lui Christian Gross, s-a calificat în optimi şi a reuşit un record al Ligii Campionilor. Au fost săptămîni agonizante pentru Stuttgart, cînd echipa părea dărîmată precum partea stadionului care se renovează. Dar a venit ziua de miercuri, nebuna zi de miercuri, cînd jocul s-a schimbat inexplicabil", scrie Suddeutsche Zeitung.

"Nu am experimentat niciodată în carieră aşa ceva", a afirmat Khedira, în timp ce publicaţia germană îl laudă pe noul antrenor al echipei, care a reuşit să schimbe în bine evoluţia echipei, deşi aceasta se află în campionat pe locul 16.

Cotidianul Bild notează că VfB Stuttgart a reuşit un început de meci incredibil, iar în grupele Ligii Campionilor a obţinut aproximativ 20 de milioane de euro. Publicaţia germană a menţionat şi faptul că portarul Lehmann a plecat pentru cîteva secunde din poartă în spatele panourilor publicitare, deşi meciul era în desfăşurare. 

Campioana României, Unirea Urziceni, a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, miercuri, în deplasare, scor 3-1, de VfB Stuttgart, în etapa a 6-a din Grupa G, astfel că va juca în 16-imile Ligii Europa.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.