Liga 1

Viorel Moldovan are probleme mari de lot înainte de Timişoara: "Nu ştiu pe cine să bag în poartă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Tehnicianul echipei FC Braşov, Viorel Moldovan, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este hotărât să obţină o victorie în meciul cu FC Timişoara, din etapa a XVII-a a Ligii I, şi că nu îl interesează că timişorenii se luptă pentru titlu.

"Va fi un meci dificil, pentru că vom întâlni un adversar bun, bine organizat defensiv, o echipă care este greu de destabilizat. Sincer, nu mă interesează că Timişoara se bate la titlu, noi trebuie să intrăm în teren hotărâţi să luăm cele trei puncte. Avem nevoie de această victorie, pentru a o face cadou publicului fantastic pe care îl avem la Braşov", a spus Moldovan.

Viorel Moldovan se aşteaptă ca partida să fie una încrîncenată, dar se bazează pe jocul bun pe care îl face echipa sa, pe propriul teren: "Cu siguranţă va fi un meci încrîncenat şi cred că va câştiga echipa care va fi conectată sută la sută la joc. Dacă vom avea gândul doar la cele trei puncte, ci nu la vacanţă, atunci totul este posibil. Am avut un tur de campionat foarte bun, şi trebuie să încheiem la fel de bine".

Moldovan a precizat că se confruntă cu probleme de lot, toţi portarii fiind în acest moment indisponibili. "În acest moment nu avem niciun portar, Dănuţ Coman s-a operat joi de menisc, iar Mihai Mincă şi Kajcsa sunt foarte răciţi. Sper să rezolvăm această problemă până la ora meciului, pentru că altfel nu avem ce face, vom apela la serviciile lui Andrei Şanta, antrenorul cu portarii. Evident, glumesc, pentru că aşa ceva nu se poate...".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.