Liga 1

Cazul Penescu se reia anul viitor

Articol de George Ştucan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Al patrulea termen din dosarul "Penescu-CCA" de cînd acesta a fost mutat la Tribunalul Prahova a adus şi o nouă amînare. De la înfăţişarea de azi au lipsit trei inculpaţi din motive medicale: Cristian Libertatu se află internat în spital, în timp ce Lucian Dan şi Sorin Caia au trmis adeverinţe prin îşi motivau absenţa.

Penescu zîmbitor, Constantin abătut
În faţa instanţei s-au prezentat şi cele trei persoane arestate înurmă cu opt luni. Cornel Penescu a fost susţinut de fiul său, Andrei, care l-a încurajat şi a smuls de la acesta şi cîteva zîmbete. De partea cealaltă, fostului şef al CCA, Gheorghe Constantin, îi putea fi citită pe faţă tristeţea. Cererile lor de revocare a măsurii de arest preventiv împreună cuaceea depusă de Făcăleaţă vor primi mîine un răspuns din partea instanţei prahovene. La fel ca şi cererea lui Marcel Savaniu împotiva restricţiei de a părăsi localitatea de domiciliu.

"Sînt singurul dintre cei aflaţi în libertate care nu are dreptul să circule liber prin ţară", s-a plîns fostul asistent înaintea judecătorului. Următorul termen al procesului a fost fixat pe data de 21 ianuarie 2010.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.