Box

Episodul doi

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adrian Diaconu şi Jean Pascal se reîntîlnesc după cinci luni pentru un meci revanşă

Pe 19 iunie, Adrian Diaconu pierdea în faţa lui Jean Pascal, într-u meci care a fost considerat mai apoi unul dintre cele mai frumoase ale anului. "Rechinul" a pierdut, dar acum vrea revanşa.

Canadianul şi românul se înfruntă sîmbătă dimineaţă de la ora 05:00, în direct pe TVR. În Bell Center din Montreal, ploieşteanul în vîrstă de 31 de ani încearcă să recîştige centura WBC la categoria semigrea.

La a cincea dispută în arena canadiană, Pascal speră să-şi îmbunătăţească raportul de victorii-înfrîngeri, el avînd 25 de succese şi 1 eşec. Diaconu, în schimb, are 26 de victorii şi doar o înfrîngere.

Desfăşurarea minut cu minut a meciului va putea fi urmărită dimineaţă, în jurul orei 5:00 pe gsp.ro!

După înfruntarea din ring de astă-vară, românul nu a mai boxat, în timp ce Pascal şi-a apărat centura în faţa lui Silvio Branco în luna septembrie."Primul show a fost spectaculos, dar acum vă promit că va fi mai mult", a spus canadianul în vîrstă de 27 de ani.

Rămas cu un gust amar după înfruntarea trecută, cînd a spus că Pascal doar a fugit în ring, Diaconu vrea să demonstreze că totul a fost doar un coşmar. În timp ce canadianul s-a pregătit pentru acest meci la New York , românul a rămas alături de echipa sa la Montreal.

Desfăşurarea minut cu minut a meciului va putea fi urmărită dimineaţă, în jurul orei 5:00 pe gsp.ro!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.