Liga 1

Buget ZERO!

Articol de Dan Udrea  —  vineri, 11 decembrie 2009

Cuplul Stoichiţă-Panduru a fost anunţat de preşedintele Argăseală că Steaua nu poate transfera decît jucători liberi de contract, care să nu coste nimic

Steaua mai are două meciuri şi încheie prima jumătate a sezonului, însă antrenorul şi managerul încă nu au definitivat planul de achiziţii pentru pauza de iarnă. Motivul principal e faptul că oamenii din conducere i-au anunţat deja pe cei doi că bugetul de transferuri nu va avea disponibil nici măcar un euro.

"Eu mi-am spus părerea, că trebuie neapărat să ne întărim. Mai departe nu e treaba mea să decid cîţi bani sînt disponibili", a declarat Stoichiţă. Preşedintele Valeriu Argăseală a comentat situaţia existentă după ce, în prealabil, l-a anunţat pe Stoichiţă că nu va avea la dispoziţie buget pentru achiziţii.

"Ce înseamnă buget de transferuri? El depinde de numele jucătorului pe care îl transferi. Poate că nu e nevoie de transferuri pe sume de bani deoarece mă gîndesc că Stoichiţă va promova un jucător sau mai mulţi de la echipa a doua", a declarat Argăseală la GSP TV.



Ce posturi trebuie să acopere Steaua

1. Fundaş dreapta.
Golanski nu va mai rămîne începînd din vară, avînd şanse să plece chiar din iarnă, aşa că Steaua are nevoie neapărată de un fundaş dreapta. Becali îl vrea pe Rui Duarte sau pe Ogăraru.

2. Fundaş central.
Cum Stoichiţă vrea să joace din ce în ce mai des în sistemul 3-4-3, antrenorul mai vrea un stoper străin. Primul pe listă e Abişov, un azer de 22 de ani.

3. Fundaş stînga.
Petre Marin are 36 de ani şi la vară îi expiră contractul, iar Emeghara n-a mai jucat fotbal de doi ani. Becali îl vrea pe Ezequias, Stoichiţă are în plan un sud-american.

4. Mijlocaş central.
Stoichiţă mai vrea un coordonator, nefiind foarte mulţumit de Toja şi de Andrei Ionescu.

5. Atacant.
Primul transfer e Sburlea, însă "vîrful" de 20 de ani al Braşovului el va veni în Ghencea abia la vară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.