Liga 1

Iulian Tameş: "Vreau la Dinamo!"

Tames a mai evoluat pentru "ciini" in perioada 2000 - 2005 si in 2006

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  vineri, 11 decembrie 2009

Iulian Tameş (31 de ani) intră din ianuarie în ultimele 6 luni de contract şi spune că ar accepta să revină în Ştefan cel Mare, unde este dorit de Ţălnar

- Iulian, eşti pe lista de achiziţii a "cîinilor", ai fi dispus să te întorci la Dinamo?
- Bineînţeles că aş juca iar pentru roş-albi, doar acolo m-am format ca fotbalist. Dinamo este clubul unde am avut cele mai mari satisfacţii. Am mai lucrat cu domnul Ţălnar, este un antrenor foarte bun cu care m-am înţeles foarte bine, deci nu aş avea probleme de acomodare. Dar mai e cale lungă pînă să ajung eu la Dinamo, în primul rînd nu depinde doar de mine.

- De ce? Ai o situaţie complicată la FC Argeş?
- Din ianuarie pot semna cu orice echipă, dar nu pot pleca imediat. Atunci intru în ultimele şase luni de contract şi pot juca în altă parte doar dacă îşi dă şi FC Argeş acordul. Am depus şi memoriu pentru a deveni liber de contract, împreună cu vreo zece colegi, dar n-am primit încă nici un verdict. Se tot amînă, nici nu mai ştim ce să credem, văd că ni se tot pun beţe în roate.

- La Dinamo nu se mai oferă salarii mai mari de 10.000 de euro pe lună, ai accepta acest plafon salarial?
- Să ajungem noi acolo, la semnarea actelor, şi să fie banii problema! Vedem noi, ne înţelegem cumva, nu asta e problema. Am intrat în vacanţă acum, n-am discutat cu nimeni deocamdată, dar aştept şi eu să văd ce se va întîmpla.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.