Liga 1

Scandal Bozo-Manea

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul s-a certat cu fundaşul muntenegrean şi nu l-a inclus în lotul pentru Bistriţa

Rapid schimbă trei fundaşi dintre cei patru pe care i-a folosit etapa trecută, contra Braşovului (2-1). Ultimul a fost scos din echipă Vladimir Bozovici. Muntenegreanul de 28 de ani i-a răspuns lui Manea la antrenament, a urmat o ceartă violentă între el şi tehnician, aplanată de cei din jurul lor. Consecinţa? Bozo a rămas la Bucureşti şi va fi înlocuit la Bistriţa de Mardare.

Marius Constantin e singurul apărător care a jucat în runda trecută şi va fi pe teren şi azi, fiindcă Helder şi Iencsi sînt suspendaţi. Ceilalţi trei titulari din defensivă: Cătălin Păun, Ricardo Fernandes şi Mardare. Stoperul portughez nu a mai jucat nici minut de la derby-ul cu Steaua (1-1), cînd s-a accidentat.

Bozovici s-ar putea alege şi cu o amendă din cauza acestui episod

300 de rapidişti
Giuleştenii vor avea în partida cu Gloria o audienţă dintre cele mai mari în acest sezon. Lazăr şi colegii lui vor fi susţinuţi de 300 de fani care parcurg peste 400 de kilometri, distanţa dintre Bucureşti şi Bistriţa, ca să vadă ultima etapă a turului. Şefii ardelenilor s-au pregătit ca pentru un meci cu grad de risc ridicat şi au chemat la stadion 150 de jandarmi. (Gheorghe Măgureanu)

15 meciuri a jucat Bozovici în acest campionat. A ratat unul singur, fiind rezervă cu Poli Timişoara, în etapa a 3-a

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.