Liga 1

Visul Petrescu

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii dinamovişti au luat în calcul să-l aducă preşedinte executiv pe Victor Becali, care ar încerca să-l aducă în Ştefan cel Mare pe tehnicianul ce tocmai a făcut furori în grupele Ligii

Variantă-şoc, care circulă de cîteva zile prin Ştefan cel Mare: Dan Petrescu - antrenor la Dinamo! Cum? Au povestit surse apropiate grupării: "În primul rînd, «cîinii» îl îmbie pe Victor Becali să vină preşedinte executiv în locul lui Cristi Borcea, care vrea să rămînă doar acţionar. Au fost ceva discuţii, s-a trecut de faza tatonărilor, iar Victor ar fi spus într-un cerc de prieteni că dacă vine ar vrea să-l aibă cu el ca antrenor pe Dan Petrescu, ca să facă performanţă". Gazeta a scris săptămîna trecută de dorinţa roş-albilor de a-l convinge pe agentul FIFA să preia şefia clubului. Iar Becali ar încerca să-l aducă tehnician pe cel ce a făcut minuni cu Unirea Urziceni în grupele Champions League.

Însă tentativa are puţini sorţi de izbîndă, cel puţin momentan. Mai degrabă pare un proiect. Chiar dacă se vorbeşte tot mai răspicat de faptul că fostul internaţional se va despărţi în această iarnă de Unirea. Au continuat aceleaşi surse: "Victor poate ajunge şef, dar cu Dan e greu de realizat. El e stelist, nu vine să fie înjurat la Dinamo, oricîţi bani i s-ar da. Petrescu are principii. A mai refuzat de două ori pe Cristi Borcea pînă acum. Oricîte presiuni s-ar face la el, e greu de convins". Altfel, alte discuţii mai sînt ca Gigi Neţoiu să vină ca investitor la club, iar Comandatul face presiuni mari să-l aducă din vară pe Sorin Cîrţu.

Vasile Turcu, acţionar Dinamo
"Am vorbit cu Dan Petrescu şi-acum doi ani. E greu de adus, e mai degrabă un subiect de mercato. Dan are oferte din Serie A, din toată Europa, nu cred să vină la noi. Mai degrabă s-ar duce la Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.