Liga 1

Sabău l-a iertat pe Magera: "Să nu creadă că sînt moale, sper să fie mult mai motivat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 decembrie 2009

Tehnicianul Politehnicii Timişoara, Ioan Ovidiu Sabău, a comentat gestul cehului Lukas Magera din etapa trecută:

"Ma gândesc la binele jucătorului. Să nu se creadă că sunt moale şi că dacă l-am iertat aşa vor face şi alţii. Eu spun că am câştigat un jucător care sper să fie mult mai motivat".

Lukas Magera a fost schimbat în minutul 53 al partidei cu Pandurii, iar cehul a fost foarte nemulţumit de decizia tehnicianului. Mijlocaşul şi-a scos tricoul în timp ce ieşea de pe teren şi l-a aruncat nervos, apoi nu a mai rămas pe banca de rezerve şi a mers direct la vestiare. Ulterior, jucătorul a regretat gestul şi şi-a cerut scuze atât conducerii tehnice şi administrative, cât şi colegilor de echipă şi suporterilor bănăţeni.

Sabău a vorbit şi despre stadiul negocierile de prelungire a contractelor fraţilor Karamian: "Voi fi întrebat şi eu de soarta celor doi. Sper să se ia cât mai repede o decizie. Mental ei sunt încărcaţi cu această problemă şi nu e normal. Sper ca până pe data de 16 ianuarie să se decidă. E normal să ştiu până atunci cu cine plec la drum".

Meciul FC Braşov-FC Timişoara, din ultima etapă a turului, se va disputa duminică, de la ora 18:00, pe stadionul Tineretului.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.