Liga 1

Tot de pe DVD-uri

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Planul cuplului Stoichiţă-Panduru a fost dat peste cap de "criza" lui Gigi Becali. Motiv pentru care campania de achiziţii a început prin vizionarea de fotbalişti liberi de contract


Chiar dacă la venirea lor în Ghencea, Panduru şi Stoichiţă deciseseră ca din acel moment la Steaua jucătorii să fie transferaţi doar după ce vor fi monitorizaţi de la faţa locului, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade.

Fapt impus de problemele financiare pe care le întîmpină Gigi Becali, care, prin intermediul lui Argăseală, le-a transmis: "Găsiţi jucători liberi de contract care să nu ceară mai mult de 120.000 de euro pe sezon!". Iar cei doi s-au conformat, revenind la politica roş-albaştrilor din vară, care s-a dovedit falimentară, de a aduce jucători după vizionarea unor DVD-uri. Aşa au apărut în Ghencea Grzelak, Bibişkov şi Tininho, de care ulterior Steaua nu a mai ştiut cum să scape! La fel va proceda şi noul staff tehnic din Ghencea care, prin intermediul mai multor impresari, va încerca să acopere posturile deficitare din faţa televizorului, în urma unor îndelungi vizionări.


CU CINE S-A PĂCĂLIT STEAUA ÎN VARĂ:
- Bibişkov (liber de contract de la Litex) - salariu de 120.000 de euro, plus o sumă la semnătură
- Grzelak (împrumutat de la Xanthi) - salariu de 120.000 de euro
- Tininho (liber de contract de la Belenenses) - salariu de 120.000 de euro, plus o sumă la semnătură

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.