Liga 1

Emil Săndoi: "Universitatea e urmărită de ghinion"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Selecţionerul echipei naţionale de tineret, fostul antrenor al Universităţii Craiova, a comentat eşecul echipei oltene din meciul cu Oţelul Galaţi, din ultima etapă a turului, spunînd că echipa lui Neagoe ar fi meritat cel puţin un punct. Emil Săndoi s-a referit şi la situaţia din clasament a Craiovei.

"Au lipsit nişte jucători importanţi de la Craiova, doar aşa îmi explic eşecul. Un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, Craiova nu a făcut o partidă rea, chiar şi-a creat mai multe situaţii de a marca. Echipa e urmărită de ghinion şi e greu să menţii ritmul cînd ai atîţia jucători lipsă.

Universitatea ar trebui să-şi propună ca la finalul campionatului să termine în prima jumătate a clasamentului. Mai sînt 17 etape şi e timp destul să revină, mai ales că şi clasamentul este destul de compact.

De la Universitatea Craiova avem destul de mulţi jucători pentru trialul de pe final de an şi nu ar fi foarte bine să îşi menţină poziţia aceasta în retur. Universitatea are un lot valoros şi sper să îşi revină", a spus Emil Săndoi la GSPTV

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.