Liga 1

Neagoe demis

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mititelu a anunţat aseară că "Geană" şi-a încheiat mandatul la Universitatea


Meciul de la Galaţi a fost ultimul pentru Eugen Neagoe pe banca Universităţii. Adrian Mititelu a explicat că l-ar fi demis indiferent de rezultatul cu Oţelul. "Îmi pare rău pentru el, însă din nou a aşezat greşit echipa pe teren. E şi un tehnician fără noroc. Sută la sută echipa va avea din retur un antrenor nou. Eram decis să mă despart de Neagoe chiar şi în cazul unei victorii cu Oţelul", a precizat patronul Ştiinţei la Fanatik Show, pe DigiSport.

"Geană" a replicat: "Sînt supărat, însă mă bucur că am avut şansa să lucrez la Craiova în acest an. A fost un minus pentru mine că am preluat echipa în plin sezon, şi nu la început. Cu siguranţă că aş fi redresat echipa fără probleme dacă mi s-ar fi lăsat la dispoziţie mai mult timp".

Venirea lui Piţurcă e în stand-by pînă cînd Mititelu va reuşi să facă rost de bani pentru a achita restanţele contractuale în valoare de 900.000 de euro şi pentru a asigura bugetul de transferuri cerut de fostul selecţioner, un milion de dolari.


"Mi-ar face plăcere să fiu secundul lui Piţurcă la Universitatea. E cel mai bun antrenor şi singurul om cu care aş putea să lucrez dintr-o astfel de postură"
EUGEN NEAGOE, antrenor U Craiova


"Piţurcă e antrenor de echipă naţională, sînt ferm convins că va reuşi să redreseze echipa. Problema e dacă va izbuti să aibă rezultate pe termen scurt"
ILIE BALACI, fost manager general U Craiova


10 etape a rezistat Neagoe pe banca Universităţii, timp în care alb-albaştrii au strîns doar 9 puncte

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.