Campionate

Executați!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa lui Leonardo nu a speculat egalul Interului la Bergamo şi, după 5 victorii la rînd, a fost executată pe "San Siro" de sicilieni


Minunea n-a ţinut mult la Milan. După fantastica serie de 5 victorii, trupa lui Leonardo şi-a frînat brutal zborul spre piscuri. S-a predat cu Palermo (0-2), chiar pe "San Siro", şi n-a profitat de egalul liderului Inter (1-1, "afară" cu Atalanta), de care o despart acum 5 puncte.

Formula magică, însă riscantă, descoperită de antrenorul brazilian a fost neutralizată de sicilieni, care, după ce au bătut-o pe Juventus, au pus piedică altei candidate la titlu. Şi asta nu doar pentru că Pato, menajat, şi Thiago Silva, accidentat, au dispărut dintre titulari. Noua echipă a lui Delio Rossi s-a plimbat pe autostrăzile cu multe benzi lăsate între atac şi apărare de Milan, de nerecunoscut ieri şi vulnerabilă pe contraatac. Abia după ce Miccoli a deschis scorul (49), Leonardo a mizat pe Pato. Tot Palermo a lovit, prin Bresciano (62)! A intrat apoi şi Pippo Inzaghi, dar sicilienii au rezistat asediului, cu Goian băgat în prelungiri.

Periculos a trăit la Bergamo şi Inter, cu Chivu integralist. Reuşita lui Diego Milito n-a ajuns. Sneijder a luat "roşu" (65), Tiribocchi a egalat, iar portarul Coppola a salvat remiza în prelungiri!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.