Liga 1

Pantilimon criticat

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Marian Iancu nu l-a iertat pe internaţionalul din poartă pentru greşeala de la golul încasat la Braşov


Patronul lui Poli, Marian Iancu, nu a rămas indiferent după înfrîngerea de aseară, 0-1 cu FC Braşov. Bossul viola a pus eşecul pe seama lipsei de concentrare a jucătorilor dar în special pe greşeala lui Pantilimon, care a avut o ieşire hazardată la golul lui Nuno Diogo. "Pantilimon a pierdut contactul cu solul. Trebuie să discut cu el pentru că, cu asemenea greşeli, nu poate face faţă la nivel înalt, pe plan internaţional. Este a doua greşeală a lui sezonul acesta, după cea din meciul cu Steaua. Am pierdut 6 puncte pe mîna lui", l-a taxat Iancu pe goalkeeperul lui Poli.

Antrenorul bănăţenilor, Ioan Ovidiu Sabău, a avertizat înaintea partidei de la Braşov de lipsa de concentrare a elevilor săi, dar jucătorii n-au avut reacţie. "Noi am jucat la trecerea timpului, să mergem în vacanţă. Am întîlnit o echipă care ne-a dominat din minutul 1 pînă în minutul 90. Jucătorii au fost indiferenţi, n-au fost conectaţi la meci", a concluzionat Marian Iancu, care va lua şi măsuri împotriva unor jucători: "Vor pleca cîţiva jucători, în această iarnă, care nu mai au ce oferi pentru Poli. Voi avea o discuţie şi cu antrenorul să văd care este şi părerea sa".  


15 partide a bifat Pantilimon în actualul campionat, toate integralist


80 din şuturile pe poarta Timișoarei a scos Pantilimon în tur


“Probabil că nu am fost suficient de clar, deși mi-am exprimat nemulțumirea la fiecare antrenament. La cum am fost dominați la toate capitolele, nu puteam emite pretenții”
IOAN OVIDIU SABĂU, antrenor Poli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.