Liga 1

Turcu: "Titlul e ratat!" / Ţălnar: "Ba nu!"

Articol de Marius Mărgărit  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii şi antrenorul lui Dinamo cred în revenirea echipei în lupta pentru titlu. Vasile Turcu îi contrazice


Egalul cu Vaslui i-a împărţit pe dinamovişti în două tabere. Vasile Turcu nu mai crede în şansele la titlu şi ameninţă cu plecarea dacă lotul nu va fi restructurat în iarnă din temelii. "Titlul este un obiectiv ratat! Cu lotul ăsta nu mai avem ce să facem. Eu nu am crezut în acest proiect încă din vara. S-a greşit! Trebuie să aducem jucători dornici de afirmare. Dacă nu se va întîmpla asta, ce rost mai are să rămîn?! Trebuie să mă dau la o parte, să vină alţii, mai capabili!", a spus acţionarul dinamovist la televiziunea sport.ro.

"Principalul" Cornel Ţălnar nu e de aceeaşi părere cu Turcu: "Ne-am cam îndepărtat de titlu prin acest egal, dar nu e totul compromis. Nu e nimic pierdut, campionatul e foarte strîns!".


"Dinamo nu are cap şi nu are coadă. Jucătorii merg pe teren,  ce să le facă Ţălnar şi Dinu? E clar că sînt oameni care nu mai au nici o treabă cu Dinamo!"
VASILE TURCU, acţionar Dinamo


“Am fost egali la ocazii, 3 la 3. Cu puțină șansă, puteam să învingem. Lăcătuș a avut echipa mai completă, dar Dinamo a fost superioară în joc”
CORNEL DINU, director tehnic Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.