Handbal

Gavrilescu: "România atît a putut la acest turneu final"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Presedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, s-a declarat dezamagit de esecul nationalei de handbal feminin a României în fata Spaniei (25-26), din grupa principala a CM din China, care a ratat prezenta în semifinalele turnelului, precizând ca "atât s-a putut".
 
"Sint suparat, normal, ma asteptam la mai mult, ma asteptam la medalii. Concluzia mea este ca România atât a putut la acest turneu final. Nu s-a atins vârful de forma asa cum se preconiza si atât s-a putut.

 În opinia mea, echipa a facut un singur meci bun, mai bine spus o singura repriza buna, în partida cu Ungaria, formatie ce apoi a remizat cu Spania, ceea ce noi nu am reusit. Nu pun la socoteala meciurile cu Tunisia, Chile, Japonia sau China pentru ca era diferenta mare de valoare", a spus presedintele CS Oltchim.

"Sint multe de analizat, multe ratari de la 7 metri, multe pase gresite, lipsa de concentrare, joc deficitar cu pivotul, finaluri gestionate prost. Din pacate aceasta este realitatea, ne-am asteptat la mai mult dar nu avem ce face. Nu stiu daca din punct de vedere al Oltchimului este îngrijorator sau nu, vom analiza în perioada urmatoare", a precizat Gavrilescu.

Nationala de handbal feminin a României ocupa locul patru în grupa a II-a principala, cu 6 puncte, dupa meciul, de duminica, cu Spania, scor 25-26 (12-14), si a ratat accesul în semifinalele competitiei.

Ultimele meciuri din faza grupelor principale se vor disputa marti, România urmând a întâlni nationala Coreei de Sud, Ungaria pe China si Spania pe Norvegia, dar indiferent de rezultate, România nu mai poate accede în semifinale.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.