Campionate

Adio, Rapid! Daniel Pancu s-a înţeles cu ŢSKA Sofia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul român Daniel Pancu a ajuns la un acord verbal cu oficialii grupării ŢSKA Sofia pentru un transfer, iar în următoarea perioadă se va deplasa în capitala Bulgariei pentru a-şi negocia contractul, a declarat, luni, agentul FIFA, Victor Becali.

"Daniel Pancu s-a înţeles cu ŢSKA şi urmează să mergem în Bulgaria pentru a negocia termenii transferului. Nu pot să dau mai multe detalii deocamdată", a spus Becali.

Pancu (32 de ani) şi-a încheiat la finalul lunii noiembrie contractul cu formaţia rusă Terek Groznîi, la care a evoluat în două sezoane, şi ar putea deveni al doilea jucător din lotul celor de la ŢSKA, după ce Florntin Petre a semnat, săptămâna trecută, un contract valabil un sezon şi jumătate.

Presa bulgară a mai dezvăluit că oficialii din Sofia încearcă să îl transfere şi pe Eugen Trică, însă mutarea nu este posibilă în acest sezon deoarece actualul mijlocaş al Universităţii Craiova s-ar afla la a treia legitimare într-un an competiţional, iar regulamentul nu îi permite.

ŢSKA Sofia ocupă locul secund în clasamentul primei divizii bulgare după finalul turului, cu 31 de puncte, la patru distanţă de liderul Litex Loveci.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.