Liga 1

Marius Lăcătuş: "Vreau achiziţii, dar e greu să aduci jucători valoroşi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, speră ca finanţatorul Adrian Porumboiu să-i aducă în intermercato cîţiva jucători noi pentru a întări lotul în perspectiva atacării campionatului, însă recunoaşte că va fi greu să aducă sub tricoul galben-verde fotbalişti valoroşi:

"Eu cred că am avut o evoluţie bună în acest tur de campionat, sîntem la patru puncte de primele echipe din clasament. Este un lucru care îţi dă speranţe pe viitor, iar dacă vom face o pregătire bună, coroborată şi cu cîteva achiziţii, vom reuşi mai mult în retur.

Va trebui să ne despărţim de unii dintre jucătorii care nu şi-au adus un aport substanţial, să ne orientăm şi spre români, care să facă parte din lot dacă va apărea modificarea în regulament referitoare la fotbaliştii străini din Liga I. Vă daţi seama însă că toţi jucătorii valoroşi sînt sub contract, dar pe anumite posturi cred că vom găsi soluţii şi din România. Ne gîndim la titlu, normal că nu ne vom da la o parte, dar depinde foarte mult şi de ceea ce vom face în iarnă", a declarat Marius Lăcătuş pentru Sport Total FM.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.