Liga 1

Vasile Avram: "Vreau să-l vizitez pe Constantin în penitenciar, să-i cer niște sfaturi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Arbitrii asistenţi Daniel Demetrescu şi Florin Stănescu au fost reprimiţi în lotul A de Comisia Centrală a Arbitrilor după ce şi-au dovedit nevinovăţia în cazul "Penescu" şi vor fi delegaţi din nou la meciuri oficiale începând din returul campionatului.

"Cei doi vor fi reprimiţi în lotul A pentru că au demonstrat că au avut doar calitatea de martori în acest caz şi ne-au adus documente în acest sens. Am decis să îi reprimim. Am discutat şi cu Laurenţiu Danşa, implicat şi el, şi l-am rugat să facă demersurile necesare pentru a rezolva situaţia", a spus preşedintele CCA, Vasile Avram.

Conducătorul CCA a precizat că în cazul în care restul arbitrilor implicaţi în scandalul "Mită pentru arbitri" îşi vor dovedi nevinovăţia, atunci şi aceştia vor reveni în lot, însă în cazul unora, precum Marcel Savaniu, Tiberiu Lajos şi Sorin Corpodean, nu mai e posibil din cauza vârstei înaintate. "Dacă sunt declaraţi nevinovaţi, atunci bineînţeles că vor reveni, dar la unii nu se mai pune problema pentru că au probleme cu vârsta", a explicat Avram.

Acesta a mai spus că încearcă să obţină o vizită la Penitenciarul Colibaşi, pentru a discuta cu fostul preşedinte al CCA, Gheorghe Constantin, aflat acolo în detenţie. "Vreau să vorbesc cu domnul Constantin, să văd care mai e starea lui, să-i cer nişte recomandări şi sfaturi", a motivat fostul asistent.

Conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor a anunţat la începutul lunii iulie că arbitrii Aurelian Bogaciu, Sorin Corpodean, Laurenţiu Danşa, Lucian Dan, Tiberiu Lajos, Marius Martiş, Marcel Savaniu, Florin Buzărnescu, Sorin Caia, Daniel Demetrescu, Dan Roşu, Florin Stănescu şi Mircea Toderici, ale căror nume au fost implicate în scandalul "Penescu", au fost suspendaţi din activitate până la finalizarea cazului.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.