Poker

Nu rata turneele exclusiv româneşti de la PokerStars

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Turneele exclusive româneşti de la PokerStars sunt disponibile doar pentru jucătorii din România şi au intrarea gratuită. În plus îţi dau şansa de a te califica pentru Sunday Million, turneu cu un fond de premii garantat de 1,5 milioane de dolari!

Concurează în turnee freeroll în care primii 100 de jucători câştigă locuri la turneul Romanian Christmas. Acolo, primii cinci jucători câştigă locuri la turneul Romanian New Year, unde sunt puse la bătaie două locuri la Sunday Million cu o valoare de câte 215$. Poţi face buy-in direct în oricare dintre aceste turnee şi mai există şi un turneu regulat freeroll + rebuy, cu 200$ adăugaţi la fondul de premii.

Turneele se derulează la aceeaşi oră şase zile pe săptămână, aşa că ai destule şanse de a te califica. Nu este nicio problemă dacă nu eşti încă un jucător PokerStars, nimic nu este mai uşor decât să descarci softul gratuit şi să porneşti la drum.

Cum se joacă

Turneele freeroll de calificare se derulează chiar acum. Pentru a te înscrie în eveniment din lobby-ul PokerStars, selectează ‘Turneu’ şi ‘Regional’, după care dai dublu click pe numele turneului.

Click aici pentru a începe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.