Europa League

1/2 Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 decembrie 2009

Stoichiţă aproape aproape jumătate de echipă indisponibilă pentru meciul de mîine, cu Twente


Steaua a scăpat de "grija" calificării în primăvara europeană, însă Stoichiţă are alta acum. "Sper să reuşesc să alcătuiesc, pînă la urmă, o echipă contra lui Twente!", spune tehnicianul, care nu se poate baza pe jumătate dintre titulari. Golanski acuză probleme musculare, Baciu e "înţepenit" de spate, Petre Marin e suspendat, Surdu are, în continuare, febră mare, iar Stancu nu şi-a revenit nici acum după o mai veche accidentare.

Alt sistem
Nici în privinţa lui Ghionea şi a lui Emeghara lucrurile nu stau prea bine. "Sorin încă nu şi-a revenit cum trebuie după întinderea suferită recent, iar Eme nu poate duce foarte multe minute. Cel mai probabil voi schimba sistemul, că nu am ce să fac!", a dezvăluit "Lippi". El va trece la un modul cu 3 fundaşi pentru că nu are mai mulţi valizi!

Chiar dacă meciul cu Twente nu mai contează, practic, Stoichiţă nu vrea ca Steaua să să se facă de rîs: "Voi folosi, din ce mai am la dispoziţie, cei mai buni jucători. Nu vom trata meciul cu superficialitate. Îmi doresc să cîştigăm, chiar dacă nu ne ma ajută cu nimic!".

"Am nevoie de Ghionea!"
După ce Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate pentru GSP faptul că vrea să scape în intersezon de căpitanul Ghionea, Stoichiţă a reacţionat: "Eu am nevoie de Sorin pentru că un jucător pe care mă bazez. Nu cred că domnul Becali vrea să îl vîndă, poate Ghionea şi-ar dori să prindă un contract în străinătate, asta dacă are ofertă".


"Asta este situaţia, nu mă plîng! Trebuie să mă descurc cu ce am. De un "11" echilbrat împotriva lui Twente tot am să scot eu!"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua


Modele din Ghencea
După "vinul Steaua", roş-albaştrii le oferă suporterilor o altă surpriză de Sărbători: calendare speciale pentru 2010. "Fotomodele" au fost chiar fotbaliştii grupării din Ghencea, toţi îmbrăcaţi la 4 ace, cu costumele de prezentare. Calendarul va fi oferit gratis celor ce cumpără revista FCSB, apărută deja pe piaţă. (Răzvan Rotaru)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.