Liga 1

Pleacă sîrbii!

Articol de Dan Henegar  —  miercuri, 16 decembrie 2009

Veljovici şi Vujadinovici îşi fac bagajele, motivînd că nu mai are rost să rămînă după demisia lui Sarmeş


Cutremurul provocat de demisia preşedintelui Marian Sarmeş a avut replici de aceeaşi intensitate şi la nivelul echipei. Ieri, impresarul Zvonko Molojkovici, reprezentantul sîrbilor Rade Veljovici (împrumutat de la CFR Cluj) şi Nikola Vujadinovici, a anunţat că jucătorii săi vor părăsi echipa. "Dacă pleacă actuala conducere, la mijlocul sezonului, Veljovici şi Vujadinovici nu vor mai juca pentru Unirea! S-au simţit bine la Alba Iulia, dar au fost aduşi de aceşti conducători, cu care au conlucrat excelent, pe bază de încredere reciprocă. Repet, riscul ca jucătorii să nu mai revină e major!", a spus Molojkovici. Tot ieri, preşedintele executiv, Nicu Lupu, respectiv "vicele" Vasile Trifan, şi-au anunţat, la rîndul lor, intenţia de a pleca.


"Cu orice risc, indiferent de consecinţe, nu voi reveni asupra intenţiei de a demisiona. În termen de o lună, cel mult, trebuie convocat Consiliul de Administraţie"
Marian Sarmeş, preşedinte demisionar Unirea


Se retrage Primăria?
Demisia preşedintelui Sarmeş l-a determinat pe primarul Mircea Hava să anunţe că şi Consiliul local şi-ar putea retrage sprijinul financiar. "Plecarea lui Sarmeş ridică mari probleme legate de încrederea pe care o putem avea că susţinerea financiară ce o acordă administraţia va fi folosită aşa cum se cuvine", a declarat ieri Hava. Autorităţile locale au finanţat Unirea cu 815.000 de euro în 2009.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.