Nationala

TVR transmite meciurile de "acasă" ale României în 2010 - 2011. Vezi termenii contractului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aşa cum gsp.ro a anunţat încă de aseară, TVR a câştigat drepturile pentru transmisiunile directe, reluările şi rezumatele meciurilor oficiale de pe teren propriu ale tuturor echipelor naţionale de fotbal (seniori, tineret, juniori, senioare şi futsal), în perioada 2010-2011, în urma licitaţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal.

"În urma licitaţiei organizate de Federaţia Română de Fotbal, SRTv a recâştigat drepturile pentru transmisiunile directe, reluările şi rezumatele meciurilor oficiale ale tuturor echipelor naţionale de fotbal (seniori, tineret, juniori, senioare şi futsal) în perioada 2010-2011", se arată într-un comunicat al Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a declarat pentru MEDIAFAX că la licitaţie au fost trei oferte, de la TVR, Antena 1 şi Pro TV.

"Nu pot da suma pentru care a câştigat TVR până nu semnez contractul. Este o sumă bună la piaţa reală de acum. Este vorba de meciurile care vor fi disputate pe teren propriu", a spus Ionuţ Lupescu.

Pe de altă parte, surse din TVR au declarat pentru MEDIAFAX că suma plătită de Televiziunea Publică este cu circa o treime mai mică faţă de cea de la ultima licitaţie a FRF.

În 2008 şi 2009, drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori au fost deţinute de Antena 1, în urma unei licitaţii organizate de FRF în noiembrie 2007. Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a anunţat în 23 noiembrie 2007 că Antena 1 a câştigat drepturile de televizare a meciurilor echipei naţionale de seniori pe o perioadă de doi ani, începând cu data de 1 ianuarie 2008, în urma unei oferte de 2,6 milioane de euro pe cei doi ani.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.