Liga 1

Ianis Zicu şi-a retras memoriul şi vrea să continue la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul lui Dinamo, Ianis Zicu, a declarat, miercuri, că regretă decizia de a-şi depune săptămâna trecută memoriu pentru a deveni jucător liber şi vrea ca în viitor să-şi continue cariera sub culorile clubului alb-roşu, informează site-ul oficial al grupării din Ştefan cel Mare.

"Pe fondul unor insatisfacţii legate de evoluţiile mele, am fost influenţat negativ şi am luat o hotărâre greşită. Regret pasul pe care l-am făcut săptămâna trecută. Nu este normal să cer să devin jucător liber după tot ce a facut Dinamo pentru mine.

Toţi putem greşi în viaţă, important este să ne trezim la timp pentru a putea îndrepta lucrurile. În această dimineaţă mi-am retras memoriul, iar acum mă gândesc doar la meciul cu Panathinaikos. L-am anunţat deja pe preşedintele Nicolae Badea, iar opinia publică şi suporterii trebuie să ştie că vreau să-mi continui cariera la Dinamo", a declarat Zicu.

Săptămâna trecută, fotbalistul lui Dinamo şi-a depus memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni jucător liber şi a-şi recupera restanţele salariale pe care clubul le are la el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.