Liga 1

"N-ai ce să cauţi aici!"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul rapidist l-a ameninţat pe Copos că va pleca la Steaua, însă Becali nu-l acceptă


Unul dintre fundaşii surpriză pe care Becali îi putea transfera în Ghencea e Marius Constantin, stoperul Rapidului. Acesta intră, la 1 ianuarie, în ultimele 6 luni de contract cu gruparea giuleşteană şi ar putea semna cu orice echipă.

Constantin a respins oferta făcută de George Copos, pentru a continua la Rapid, şi, mai mult, i-a ameninţat pe şefii din Grant că dacă nu-i vor satisface pretenţiile atunci va pleca la Steaua, unde s-a autopropus prin intermediul impresarului său, Victor Becali.

Cel care s-a opus însă transferului a fost chiar patronul Stelei. "Marius Constantin o vrea el să vină, dar n-are ce să caute la Steaua, în familia mea. Repet, ca să nu se mai facă nici un fel de interpretări, că Marius Constantin n-are voie în Ghencea", a spus Becali. Latifundiarul din Pipera nu-l vrea pe stoperul pe care şi Răzvan Lucescu l-a chemat la "naţională" în ultima vreme din cauza vieţii lui extrasportive foarte agitate.


"Marius nu va ajunge la Steaua. Probabil că nu va rămîne nici la Rapid pentru că el a refuzat propunerea pe care i-au făcut-o cei din Giuleşti"
Victor Becali, impresar Marius Constantin


6,17 e media notelor GSP ale lui Marius Constantin în actualul sezon, fiind al 5-lea în topul rapidiştilor


"Marius e rapidist adevărat, nu-mi fac probleme că ar putea pleca de la noi. Am discutat cu el şi am ajuns la un "agreement" verbal"
GEORGE COPOS, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.