Liga 1

"Alo? Să nu-i dai drumul lui Dorel!”

Articol de Marian Lazăr  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Piţurcă i-a mai pus o condiţie lui Mititelu în negocierile cu Universitatea


Victor Piţurcă păstrează legătura cu Universitatea prin telefon. Într-una din ultimele discuţii, i-a cerut lui Adrian Mititelu să-l scoată pe Dorel Stoica (31 de ani) de pe lista de transferuri.

I-A OFERIT DEBUTUL LA “NAȚIONALĂ”
"N-am ce face cu Bădoi, Şoavă şi cu Vali Badea. Ei pot să plece din partea mea. De Dorel Stoica însă îmi place, pe el aş vrea să mă bazez", a intervenit fostul selecţioner, după ce patronul oltean anunţase că Dorel va fi lăsat să plece gratis în străinătate în această iarnă.

Craiova vrea să scape de actualul ei căpitan din două motive: salariul exorbitant pe care trebuie să i-l achite, 480.000 de dolari anual, şi evoluţiile lui în prima jumătate a acestui sezon, considerate mult sub aşteptări.

"Adi, dacă aş veni la Universitatea, fii sigur că Dorel va juca altceva!", l-a asigurat însă Piţurcă pe Mititelu. El e cel care l-a debutat pe Stoica la echipa naţională, în martie 2007, în România - Luxemburg 3-0.


"Nu cred că Mititelu va reuşi să-l aducă pe Piţurcă. Ar trebui să-l lase să lucreze, or am înţeles că la Craiova patronul intervine şi în procesul de instruire, şi în alcătuirea echipei"
COSTICĂ ŞTEFĂNESCU, fost căpitan Craiova Maxima


ULTIMELE NOUTĂŢI DIN BĂNIE:
- "Nu antrenorii sînt de vină pentru situaţia în care a ajuns echipa. Noi, jucătorii, sîntem principalii responsabili. Trebuie să reînvăţăm să cîştigăm", e de părere fundaşul Joshua Rose.
- "Ultima dată cînd am lucrat la Universitatea, era un melanj între mine şi Stîngă. Teoretic, conduceam amîndoi! Practic, conducea Mititelu! Cînd am pus piciorul în prag, am fost demis!", a declarat Costică Ştefănescu în Gazeta de Sud.
- Florin Costea e cel mai constant fotbalist al Craiovei în tur. El a bifat cele mai multe minute din lot, 1.298. Atacantul e secondat de Florin Şoavă, cu 1.281 minute.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.