Liga 1

Două transferuri. RATATE!

Articol de Dan Udrea  —  vineri, 18 decembrie 2009

Sburlea nu mai vine întrucît Becali îl consideră golan, în vreme ce Ogăraru l-a înfuriat pe patronul Stelei pentru că a refuzat aproape 250.000 de euro


Steaua a pierdut aseară contactul oficial cu Europa, o dată cu disputarea ultimului meci din Europa League, dar a pierdut şi primii jucători pe care şi-i dorea în mod deosebit. E vorba de Ogăraru şi Sburlea, două dintre ţintele principale ale lui Becali.

Surbeal, văzut ca un Tănase II
Deşi venirea lui Sburlea (20 de ani) din vara lui 2010 fusese confirmată de Gigi Becali şi de Dinu Gheorghe, transferul atacantului de sub Tîmpa a picat. Chiar patronul Stelei a renunţat, motivul fiind că jucătorul e "golan, umblă cu fete şi merge prin cluburi". Becali a spus că nu mai vrea să aducă la echipă un al doilea Cristi Tănase, protagonistul unor mari scandaluri în ultima vreme.

"Ogăraru ori e dezinformat, ori rău intenţionat"
Al doilea transfer ratat e cel al lui Ogăraru (29 de ani). Fundaşul lui Ajax refuzase oferta lui Becali, susţinînd că "Steaua nu mă doreşte cu adevărat, oferta nu e serioasă din moment ce e doar pentru 6 luni. Eu nu vreau să fiu adus doar pentru că Golanski nu mai vrea să-şi prelungească înţelegerea, nu vreau să fiu de umplutură".

Becali a reacţionat ieri şi l-a arătat cu degetul pe Ogă: "Chiar mă surprind declaraţiile lui pentru că mie mi-a zis altceva. Cred că e dezinformat sau e rău intenţionat şi vorbeşte aiurea, altfel nu-mi explic. El ştie bine că nu ar veni de umplutură, dar dacă a făcut declaraţiile astea, chiar nu ştiu ce ar mai fi de zis, mai ales că putea cîştiga un sfert de milion de euro pînă în vară".

Ce i-a oferit Steaua lui Ogăraru pînă în vară
- 60.000 de euro salariu (10.000 pe lună)
- 5.000 de euro pentru fiecare meci jucat, un maximum posibil de 85.000 de euro
- primă de titlu de 100.000 de euro

Concluzia: dacă Steaua ar lua campionatul şi Ogăraru ar juca toate meciurile din retur, atunci ar încasa 245.000 de euro


"Transferul lui Ogăraru nu-l consider căzut definitiv. Oferta mea rămîne în picioare, aştept un răspuns definitiv din partea lui"
Gigi Becali


"E dubios că Dinu Gheorghe mi-a cerut un milion pe Ezequias, de 28 de ani, şi doar 500.000 pe Sburlea, care are 20 de ani. E dubios rău, înseamnă că ascunde ceva şi vrea să mă păcălească"
Gigi Becali


"Dacă lui Gigi Becali nu-i plac jucătorii care umblă cu fete, atunci promit că o să luăm pe viitor la Braşov fotbalişti care umblă cu băieţi, poate aşa o să vrea să ia de la noi pe cineva"
Declarația zilei: Dinu Gheorghe, preşedinte FC Braşov :)


REACŢIE
Dinu Vamă: "Am fost un prost!"
Preşedintele lui FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat în termeni duri refuzul lui Becali de a-l mai luat pe Sburlea: "Am fost un prost. De ce? Pentru că m-am întîlnit cu Gigi Becali şi am crezut în acele tratative. Vă promit că de aici înainte patronul Stelei nu va mai avea niciodată prilejul să negocieze pentru vreun jucător de la FC Braşov".

S-A ENERVAT ASEARĂ
"Toja nu face nici 40 de euro!"
După 1-1 cu Twente, Gigi Becali a comentat ironic posibilul transfer al lui Toja la Dinamo Kiev. "Cine mai dă 4 milioane de euro pe el acum după cum a jucat? Nici 40 de euro nu mai face! Nu v-aţi uitat la el?", a spus patronul Stelei. Acesta a confirmat apoi informaţia apărută în urmă cu cîteva zile în GSP, conform căreia roş-albaştrii sînt interesaţi de mijlocaşul stînga al lui Gaz Metan, Pîrvulescu (21 de ani): "Da, îl vreau! Mi-a plăcut mult cum a jucat cu noi".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.