Europa League

Lucescu: "Pentru noi şi pentru Urziceni va fi foarte dificil"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk a vorbit despre tragerea la sorţi din Europa League, fiind de părere că atît echipa sa, cît şi Unirea Urziceni, au meciuri foarte dificile.

"Sînt meciuri dificile pentru ţările din Est care au adversari echipe din Anglia, care ştim foarte bine că îşi continuă campionatul în iarnă şi au un alt ritm. Ei au un mare avantaj din acest punct de vedere. Pentru noi şi pentru Urziceni va fi foarte dificil. În meciul de acasă cu siguranţă că nu vom avea un teren bun, dată fiind vremea. La fel şi Urziceni", a declarat Lucescu la televiziunea sportro.

"Liverpool nu mai este cea din anii trecuţi, dar rămîne o echipă serioasă, obiectivul ei e cîştigarea Europa League. Urziceni a demonstrat că ştie să joace astfel de meciuri. Au jucat cu multă încredere, cu mult spirit de sacrificiu", a spus Mircea Lucescu despre Liverpool - Unirea.

Despre Fulham, Lucescu spune că nu cunoaşte foarte multe. "Faptul că e o echipă englezească spune foarte multe. N-am urmărit deocamdată evoluţiile lui Fulham, încă nu m-am apucat să studiez jocul lor de aceea nu intru în declaraţii", a precizat Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.