Europa League

Martin Jol: "Doar Unirea Urziceni şi Hapoel Tel Aviv ar fi fost adversari facili" :X

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul echipei Ajax Amsterdam, Martin Jol, a declarat sîmbătă că este mulţumit de faptul că va juca împotriva lui Juventus Torino în 16-imile Ligii Europa, deoarece toţi posibilii adversari erau formaţii de top, în afară de Hapoel Tel Aviv şi Unirea Urziceni.

"Sînt destul de mulţumit de această tragere la sorţi. Toate formaţiile cu care am fi putut juca erau echipe de top, poate în afară de Hapoel Tel Aviv şi Unirea Urziceni, care sînt mai slabe. Pentru jucătorii noştrii va fi o experienţă fantastică să joace împotriva unei echipe de talia lui Juventus şi au fost chiar entuziasmaţi când au aflat adversarul. Surprinzător de bucuroşi, aş spune eu. Va fi un meci interesant, iar Juventus poate fi bătută. Oricum, vom avea un meci foarte dificil", a spus Jol, citat de cotidianul De Telegraaf.

Ajax Amsterdam, formaţie la care este legitimat şi românul George Ogăraru, va juca în 16-imile Ligii Europa, împotriva italienilor de la Juventus Torino. Unirea Urziceni va evolua în aceeaşi fază a competiţiei cu englezii de la Liverpool.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.