Campionate

Jucătorii de la Manchester City contestă demiterea antrenorului Mark Hughes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii echipei Manchester City şi-au arătat nemulţumirea după demiterea tehnicianului Mark Hughes, sâmbătă seară, formînd o delegaţie de şase fotbalişti care s-a dus să-i ceară socoteală preşedintelui clubului englez, Gary Cook, informează News of the World.

Potrivit sursei citate, delegaţia a fost condusă de Craig Bellamy şi Shay Given. Cei şase şi-au manifestat nemulţumirea după ce au ascultat, în vestiar, un discurs al lui Hughes, în care acesta le spunea că este înlocuit de Roberto Mancini.

"Mark le-a mulţumit jucătorilor la sfîrşitul meciului şi le-a spus că aceasta a fost ultima sa partidă, pentru că Mancini preia echipa. Există o loialitate imensă faţă de Mark, jucătorii îl respectă ca antrenor şi ca om şi nu le vine să creadă că a fost tratat astfel. Fotbaliştii primeau mesaje pe telefoanele mobile, în legătură cu ceea ce se întâmpla, astfel că s-au hotărât să acţioneze. Ei ştiu cine este în spatele schimbării antrenorului - Gary Cook şi Brian Marwood. Şase dintre ei au decis că trebuie să spună ceva, astfel că s-au dus după meci să-i caute pe cei doi. Poate a fost un gest inutil, dar erau furioşi şi simţeau nevoia să facă ceva", a declarat o sursă din cadrul clubului Manchester City.

Clubul Manchester City a anunţat sîmbătă că antrenorul Mark Hughes a fost demis de la conducerea tehnică a echipei din Premier League, în locul său fiind numit italianul Roberto Mancini. În ciuda unei victorii, sâmbătă, în meciul cu Sunderland, scor 4-3, Hughes a plătit preţul unei prime jumătăţi de sezon departe de aşteptările şi ambiţiile proprietarilor clubului Manchester City (7 victorii, 8 remize, 2 înfrângeri - locul 6 în campionat). Mancini a semnat un contract pe trei ani şi jumătate, urmând să aibă un salariu anual de 3 milioane de lire sterline.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.